Huur een eigen Tram

Een rit met een historische tram is al een feest op zich. Dus wie wat te vieren heeft, beleeft het dubbel door een museumtram voor z’n feest te gebruiken.

Op het stadsnet in Amsterdam

In een historische tram door het mooie Amsterdam rijden geeft elk feest een extra tintje! In overleg bepalen we een mooie route voor u. Misschien met een fotostop? Iets drinken aan boord, of een speech? Kortom: dit is maatwerk. Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Op de museumtramlijn

Ook op de museumtramlijn tussen het Haarlemmermeerstation en Amstelveen zijn er het hele jaar door diverse mogelijkheden voor privéritten.

Op maandag tot en met vrijdag, en op zondagen buiten het rijseizoen kunt u in uw eigen tram van de rit genieten. Voordeel is dat u niet alleen de tram, maar ook de spoorbaan voor uzelf hebt. Voor ritten op zaterdag moeten we eerst even in overleg met onze baanploeg, die dan op de museumtramlijn aan het werk is.

Als u een rit op een zondag in het rijseizoen wilt, maar met alleen uw eigen gezelschap in de wagen, dan koppelen we een bijwagen aan, die voor u gereserveerd is.

Bruiloften

Uw trouwceremonie in de tram? Dat kan, onze trams zijn officieel trouwlocatie in Amsterdam en in Amstelveen. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord om u officieel in de echt te verbinden. Het samen op de reis van het leven gaan kunt u bijna niet mooier symboliseren dan met een tramrit.

Daarnaast is het heel praktisch om uw gasten met een historische tram te vervoeren van bijvoorbeeld de trouwlocatie naar de dinerlocatie. Of u biedt hen een aangename onderbreking aan van het formele programma van de dag in de vorm van een tramrit door Amsterdam of langs het Amsterdamse bos.

Catering

U heeft de mogelijkheid om in de tram gebruik te maken van Catering. Deze kunnen wij voor u boeken bij door ons aanbevolen cateraars of u kunt zelf catering laten verzorgen.

Helaas hebben wij geen tafels aan boord van de meeste trams, dus het nuttigen van een volledige maaltijd is helaas niet mogelijk. Iets te drinken en een (borrel) hapje behoort daartegen zeer zeker tot de mogelijkheden.

Eigen Kaartjes

Wilt u voor uw evenement speciale kaartjes uitgeven? Ook hier kunnen wij in voorzien.

Alle tarieven zijn inclusief 9 % BTW.
Op verhuurde ritten zijn onze algemene vervoersvoorwaarden van toepassing.
Extra kosten voor het verwijderen van achtergelaten decoratie(s) of het schoonmaken van een vervuilde tram: € 36,- p/u

Meer informatie

Meer weten over het huren van een tram voor uzelf in de stad of op de museumtramlijn? Neem dan contact met ons op. Uw brochure ligt klaar.
Of bel: (020) 5730018.

N.B.

Voor een goede planning en uitvoering dient uw aanvraag voor tramhuur bij ons uiterlijk 30 dagen voor de gewenste datum binnen te zijn. Wij hebben die termijn nodig om alles piekfijn voor u te regelen.

Op alle verhuuractiviteiten en ritten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.