Boek een Tram

Om het u makkelijk te maken bieden wij 3 standaardroutes aan. Deze komen langs alle meest bezienswaardige plekken in Amsterdam en zijn zonder enige twijfel de meest populaire routes.

Deze routes zijn:

Route 1

Deze route begint en eindigt bij het in 1915 gebouwde Haarlemmermeerstation. U waant zich direct in andere tijden. U komt op deze route langs de meest significante bezienswaardigheden. Op deze route zijn 2 fotostops mogelijk, op de Plantage Parklaan bij het Wertheimpark of op de Dam in hartje Centrum.

Route 2

Deze route neemt u mee vanaf de Dam in hartje Amsterdam langs de meest significante bezienswaardigheden in Amsterdam. U kunt uw foto’s op de Dam maken of een extra fotostop inlassen op de Plantage Parklaan bij het Wertheimpark.

Route 3

Deze route vertrekt vanaf de oudste dierentuin van Nederland (sedert 1838), neemt u mee langs de meest significante bezienswaardigheden, en brengt u hier vervolgens weer terug. Onderweg is uiteraard een Fotostop mogelijk op de Dam of op de Plantage Parklaan.

Eigen Route

Het is ook mogelijk een eigen maatwerk route met ons samen te stellen, echter worden er dan 10% extra administratiekosten bij de totale verhuurprijs in rekening gebracht.

Kies in dat geval voor het Maatwerk-pakket in onderstaand formulier en vertel ons wat u wilt, wat uw gewenste opstapplek is, en waar u uit wilt stappen of het een rondrit is of een vervoer van punt a naar punt b en hoe lang of dat u wilt dat de rit duurt. We kunnen namelijk rechtstreeks van uw beginpunt naar uw gewenste eindbestemming, maar we kunnen de route natuurlijk nog leuker maken door deze via een “toeristische route” te rijden.

Boekingsformulier

U kunt per formulier slechts 1 tram tegelijk boeken; wilt u meerdere trams op meerdere data of tijdstippen boeken, vermeld dit dan in de toelichting.    Route 1 - Rondrit vanaf het Haarlemmermeerstation.Route 2 - Rondrit vanaf de DamRoute 3 - Rondrit vanaf ArtisMaatwerk/custom (graag specificeren bij toelichting)*