Meerijden op onze lijn?

Ook een ritje maken met onze museumtrams op de laatste resten van de oude Haarlemmermeerspoorlijnen? Van April t/m Oktober rijden wij elke zondag van 11:00 tot 17:00.

Meerijden in de stad?

In een oude tram uit de vorige eeuw, omgeven door de geur van gelakt hout en nostalgie, door het nog oudere centrum van Amsterdam rijden? Van April t/m Oktober rijden wij elk weekeind, en daarbuiten op speciale dagen!

Privé-tram huren?

Trouwen in een Tram? Bedrijfsfeest?
Verjaardag? Iets te vieren?
Met een select gezelschap of met een grote groep in een historische Tram door Amsterdam of over onze eigen lijn?
Rondrit of een point-to-point transport?
Het kan allemaal.

Vanaf 7 juli rijdt de museumtramlijn weer.

Eindelijk is het zover, de tijdelijke loods aan het Jollenpad is zo goed als klaar. Dit betekent dat wij komend weekeind onze trams hier gaan opstellen, en dat vanaf zondag 7 juli onze trams weer gaan rijden! Vanaf het Haarlemmermeerstation bieden wij in samenwerking...

Bouw tijdelijke loods Jollenpad

Als alles goed verloopt start vandaag, 2 april, de bouw van onze tijdelijke loods bij halte Jollenpad aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuid.

Photo by Amine M'siouri

Aangepaste dienstregeling door demonstraties

Vanwege demonstraties op de Dam in Amsterdam aankomende zaterdag 30 maart en zondag 31 maart vallen er helaas een aantal ritten uit.

Start rijseizoen 2024 anders dan gepland

Het begin van het rijseizoen krijgt voor de EMA een iets andere invulling dan gebruikelijk. Omdat wij midden in het ontwikkelingsgebied zitten van het Havenstraatterrein en ook onze loodsen er aan moeten geloven, krijgen wij een nieuwe (tijdelijke) loods op het Jollenpad, ter hoogte van de A10 op onze eigen lijn.

EMA neemt officieel nieuw logo in gebruik

De Museumtramlijn gaat een frisse start maken in het nieuwe jaar door haar kenmerkende logo een moderne make-over te geven.

Komende Evenementen

Week van jun 10th

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
10 juni 2024
11 juni 2024
12 juni 2024
13 juni 2024
14 juni 2024
15 juni 2024
16 juni 2024(1 evenement)