Electrische Museumtramlijn Amsterdam

Tramshop

Welkom

Als u toch op het Haarlemmermeerstation bent: op de zondagen in het rijseizoen is onze winkel in het stationsgebouw geopend. Buiten het rijseizoen is tijdens de evenementen en andere speciale dagen de Tramshop open. Meer informatie hierover staat op deze pagina.

De Tramshop heeft een grote sortering DVD′s, boeken, kalenders, modellen en andere tram- en spoorverwante artikelen. Niet alleen om het spoorse thema, maar ook om de nostalgie is een kijkje in de winkel meer dan de moeite waard.
En zoekt u iets speciaals? We helpen u graag bij het vinden.
De winkel is alvast te bezoeken op deze website.

De Tramshop bevindt zich in het Haarlemmermeerstation, het beginpunt van de Electrische Museumtramlijn Amsterdam

U kunt ook met uw pinpas betalen.

Tijdens het rijseizoen is de winkel op zondagen tussen 10.30 en 17.00 uur open (ook op 2e paasdag en 2e pinksterdag)

Speciale verkoopdagen tijdens evenementen buiten het rijseizoen

Op deze dagen is de winkel geopend, in ieder geval tussen 12 en 15 uur.

Op de pagina evenementen vindt u meer informatie over de ritten.

De winkel is bereikbaar met de tramlijnen 2 (400 meter lopen) en 16, alsmede met de GVB-buslijnen 15 en 62 en de Connexxion-buslijnen 142, 170, 172, 174 en Schiphol-Sternet-lijn 197.

Het aanbod bestaat uit een uitgebreid assortiment van nieuwe en tweedehands boeken, ansichtkaarten en allerlei hebbedingetjes en speelgoed. Dit assortiment is continu aan verandering onderhevig, waardoor een bezoekje aan de winkel steeds weer voor verrassingen zorgt.

Een deel van ons assortiment is ook per te bestellen, ook speciale wensen kunnen altijd kenbaar gemaakt worden, waarbij wij ons best zullen doen u van dienst te kunnen zijn.

Tot ziens in de winkel!

naar begin